"Olemme hirveen tyytyväisiä tehtyyn työhön."

"Olemme hirveen tyytyväisiä tehtyyn työhön."

Merja & Martti Tikkakoskelta

Merjan ja Martin itse rakentama vuoden 1977 täystiilitalo Tikkakoskella, oli kunnostuksen tarpeessa. Perheelle rakennettu koti oli aikoinaan tehty sen aikaisten vaatimusten mukaisesti, jossa alapohjassa käytettiin routaeristeenä styroxia.
Styrox oli ajan saatossa vettynyt, ja oli kuin pesusientä. Istutukset ja multa kastoi styroxia entisestään. Remontin yhteydessä sokkelin routaeristeet vaihdettiin Finnfoamiin, jossa myös vesi ohjautuu talosta poispäin. Näin routa ei pääse rikkomaan perheen kodin perustuksia. Mullan tilalle vaihdettiin kuivasepeli, joka osaltaan pitää sokkelin kuivana.

Merjalle ja Martille on tärkeää, että itselle rakennettu koti pysyy terveenä. Topias Isokangas saa erityiskiitokset siitä, että työ oli ammattitaitoista ja sopimus oli selkeä. Kaikki sujui aikataulussa ja sopimuksen mukaan, Merja kommentoi. Ollaan ihan hirveen tyytyväisiä! Toiveet toteutetaan ja saatiin edustavaa työtä. Myös jäljet korjattiin.

Nyt on turvallista asua. Halutaan jatkaa asumista omassa talossa. Ei kannata vaihtaa omakotitaloa eikä ukkoa, vaikka se joskus saattaa mielessä käydäkin.